Savjetovalište

ANALIZA STANJA ORGANIZMA I STRUČNO SAVJETOVANJE U FITOTERAPIJI I SUPLEMENTACIJI

Sve smo češće svjedoci vremena u kojem se čovjek na prirodan način, želi aktivno uključiti u proces liječenja i očuvanja zdravlja.
Nažalost smo svjedoci druge pandemijske godine, koja je kod jednog broja ljudi koji su preboljeli kovid, ostavila postkovid tegobe.
Velika blagodat nam je dana u bilju, prirodnim vitaminima i mineralima. Pomno odabrani preparati mogu pomoći u očuvanju zdravlja i kvalitete života.
 

Tvrtka Energy je razvila i certificirala uređaj Supertronic, kojeg koristimo za mjerenje i analizu energetskog statusa organizma.

Naravno, postavlja se pitanje je li energija ljudskog organizma i organa mjerljiva!?
Mjerljiva je, još daleke 1950. godine je dr. Voll otkrio EAV metodu kojom je moguće detektirati protok energije kroz mjerne točke na tijelu (meridijane).
Supertronic mjeri protok energije po energetskim tokovima, koji su gotovo identični onima koje poznaje tradicionalna kineska medicina.
Poremećaji koji se pojavljuju u energetskim tokovima određenog organa ili sustava, a manifestiraju se kao višak ili manjak energije, mogu biti pokazatelj razine tjelesnog zdravlja. Ove poremećaje moguće je prepoznati dok su još u energetskoj sferi, dok se nisu manifestirale kao somatske smetnje ili bolesti.
EAV metodu niti u kom slučaju ne treba gledati kao liječničku dijagnozu, već kao pomoć u procjeni ukupnog stanja organizma kojeg pokušavamo dovesti u proces prirodne regeneracije.
 
U našem Centru možete rezervirati termin za analizu stanja oranizma, te stručno savjetovanje u fitoterapiji i suplementaciji.
 
Rezervaciju termina, upite o cijeni savjetovanja i eventualna pitanja, molimo pošaljite na e-mail.

Galerija