Uvjeti korištenja

Uvjeti korištenja sadržaja
Svaki je posjetitelj ovih stranica ovlašten za pregledavanje i učitavanje materijala sa ovih web stranica isključivo u osobne, nekomercijalne svrhe. Materijali objavljeni na ovim stranicama ne smiju se ni na koji način mijenjati ili umnožavati, kao ni prikazivati, izvoditi ili distribuirati u javnosti i drugim medijima, ili na bilo koji drugi način koristiti u bilo koju javnu ili komercijalnu svrhu.
Zabranjuje se svaka uporaba, re-publiciranje ovih materijala na bilo kojim drugim web stranicama ili umreženom računalnom okruženju, te u ostalim medijima u bilo koju komercijalnu svrhu bez pismenog odobrenja
PRIRODNI PRODUKTI d.o.o. za trgovinu i posredovanje, Al. B. Jurišića 9, 10040 Zagreb (u daljnjem tekstu Prodavatelj).
Pod re-publiciranjem i komercijalnim korištenjem smatramo bilo kakvo korištenje kopije prepoznatljivih cjelina ili dijelova našeg sadržaja na način da se ostvaruje korist na bilo koji način.
Materijali na ovim stranicama zaštićeni su autorskim pravima i svaka neovlaštena uporaba bilo kojeg materijala na ovim stranicama može predstavljati povredu zakona o autorskim pravima, trgovačkim znakovima i drugih zakona.
 
Povezivanje na ove stranice
Na ove stranice možete se povezati s drugih stranica, ali samo u skladu s uvjetima i smjernicama.
 
Uvjeti i smjernice za povezivanje na web stranice prirodni-produkti.hr
Stranice koje se povezuju na ove web stranice:
– smiju se povezati na sadržaje, ali ih ne smiju replicirati
– ne smiju sadržavati nešto što bi se moglo protumačiti kao neukusan, uvredljiv ili kontroverzni sadržaj;
 
Odricanje od odgovornosti
Svi materijali dostupni za skidanje na stranicama prirodni-produkti.hr rađeni su u dobroj vjeri i namjeri. Ukoliko primijetite bilo kakve pogreške, molimo Vas da nas obavijestite kako bismo mogli odmah izvršiti korekciju. Korištenje besplatnih materijala je dobrovoljno, te se autor ovime odriče bilo kakve odgovornosti.
 
Zaštita autorskih prava
 
Korištenje kolačića (Cookies)
Ova web-stranica koristi kolačiće (Cookies). Korištenje kolačića, odnosno zabranu pohranjivanja kolačića, možete kontrolirati kroz postavke svog preglednika. Ukoliko je prihvat kolačića u Vašem pregledniku dopušten, te nastavite koristiti našu web stranicu, pristajete na korištenje kolačića. Više o korištenju kolačića možete pročitati ovdje